вівторок, 26 березня 2019 р.

Всесвітній день води!


     Давайте разом збережемо нашу планету блакитною — з усіма її океанами, морями, річками, озерами та джерелами! Лише таким чином ми забезпечимо чисте, здорове, квітуче і натхненне майбутнє, бо де є чиста вода, там є життя!



     22 березня 2019 року в Заліщицькій державній гімназії відбулося загальногімназійне зібрання з нагоди Всесвітнього дня води. Із зацікавленням гімназисти слухали доповіді юних дослідників туристсько-екологічної студії «Джерела» (учитель Горин Н.П.). На відзначення Дня води до гімназії завітав представник Національного природного парку «Дністровський каньйон» Олександр Костянтинович Вікирчак.


     Всесвітній день води (WorldWaterDay) відзначається щороку 22 березня, який був запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН в 1993 році.
     В такий день потрібно нагадувати всім жителям планети про неоціненну важливість водних ресурсів для життєдіяльності всіх живих істот на Землі, адже рослини, люди та тварини не можуть існувати без води.


Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...