вівторок, 12 березня 2019 р.

Повернувся з війни до життя!


     


     Кожен вкладає у слово «війна» свій зміст. Хтось завмираючи дивиться теленовини, хтось із острахом везе бійцям волонтерську допомогу. І є чимало тих, хто сміливо бере зброю і веде бій із ворогом заради майбутнього своєї  країни.     
     У Заліщицькій державній гімназії відбулася зустріч з добровольцем, бійцем 80-ї Львівської аеромобільної бригади, учасником протистоянь за аеропорт у Луганську Андрієм Усачем, який на «Іграх нескорених» у Сіднеї за стрільбу з лука виборов золото для України.  
     З великим зацікавленням та занепокоєнням гімназисти слухали розповідь учасника АТО про пережиті події на сході, період реабілітації та участь у змаганнях. Андрій Усач поділилися емоціями від пережитого, закликав дітей виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти, наполегливо вчитися та вірити у неодмінну перемогу.
     В кінці зустрічі директор гімназії Олександра Войчишин від імені учнів та педагогів висловила подяку герою за мирне небо над головою, відвагу, самопожертву та за приклад нескореності, а великої віри і мотивації на краще.
     - Життєві обставини не повинні бути перешкодою для досягнення вершин. Головне - знайти правильний підхід до непередбачуваних життєвих обставин, - переконаний Андрій Усач.



Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...