вівторок, 26 березня 2019 р.

"Міні-міс 2019"


   


     Знову і знову хочеться говорити про дівочу українську вроду. Українська дівчина… В кожному її слові живе рідна мова. В ній є щось від стрімкості й прозорості гірського потоку до просторого, пахучого, квітучого, вільного поля. Вона здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми та перенестися в якийсь інший світ, який буде дарувати тільки усмішку та любов.
     21 березня в Заліщицькій державній гімназії пройшов конкурс краси та грації «Міні-міс 2019». 6 учасниць з 1-2х класів змагалися між собою, щоб серед усіх обрати лише одну: найкрасивішу, найелегантнішу та найталановитішу.
     Компетентне журі оцінювало не лише зовнішність, а й розум та моральні якості дівчат, вміння себе подати. Конкурсна програма складалась із 5 етапів, а саме: «Знайомство», конкурс «Мій талант», «Інтелектуальний», «Я незвичний модельєр». Зустрічали маленьких красунь і підбадьорювали їх ведучі свята Цупер Назар, Арсен Крок, Анастасія Яросевич та Олександр Заскоцький.        
     Конкурс краси зібрав чимало гостей. У святкову актову залу завітали батьки, вчителі, учні нашої гімназії. Усі із захопленням спостерігали за дійством, вболівали за конкурсанток. Дівчатка, які брали участь у святі, продемонстрували вміння триматись на сцені, артистичність, граційність, винахідливість. Вони гідно виступали, даруючи усім багато усмішок та гарного настрою.



     Конкурсні завдання переплелись із музичними паузами, під час яких усі присутні у залі мали змогу почути пісні та переглянути танцювальні постановки у виконанні учнів нашої гімназії: Гірчак Юлії, Віктора Червякова та дівчат 3-Б класу, танцювальні композиції від хлопців 2-х класів та дівчат 2-А класу, а на завершення виступ команди черлідерів.  На святі зібралось чимало глядачів, які підтримували конкурсанток гучними оплесками та заздалегідь підготовленими плакатами.

     Титул «Міні-міс 2019» та омріяну корону у нелегкій боротьбі здобула 
Кальчук Зоряна, учениця 2-А класу, «Міс глядацьких симпатій» та «Міні-міс Артистичність» стала Стрільчук Діана, учениця 2-А класу, «Міні-міс Грація» – Довбуш Марія, учениця 2-Б класу, «Міні-міс Усмішка»  Боднар Юлія, учениця 1-А класу, Турчак Вікторія, учениця 2-Б класу –  «Міні-міс Натхнення» та «Міні-міс Чарівність» Гандзюк Анастасія, учениця 1-Б класу.

     «Щиро вітаємо наших учасниць. Бажаємо нових творчих злетів, здоров’я, хорошого настрою. Дівчатка і так переможниці, бо сьогодні, залишивши свою невпевненість і сором’язливість вдома, дарувати шарм, витонченість, винахідливість, красу на цій сцені», – підсумувала директор гімназії Олександра Войчишин.

     Свято залишило багато позитивних вражень не тільки в учасниць конкурсу, а й у глядачів, які підтримували наших конкурсанток гучними оплесками.



Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...