четвер, 2 січня 2020 р.

«2020 ступає на поріг»



Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії. Ні для кого не секрет, що всі школярі від малого і до великого з величезним нетерпінням чекають свято Нового року. Зимові канікули, подарунки, святковий настрій, і, звичайно ж, новорічне чарівництво.
Учні, вчителі та батьки нашої Заліщицької державної гімназії почали готуватися до новорічних свят із початку грудня. Виготовляли ялинкові прикраси, оформляли класні кімнати, коридори. В актовому залі було створено своєрідне новорічне диво, візерунки на вікнах, святкові вогні та барвиста ялинка.
26 грудня для гімназистів пройшла розважальна новорічна програма, яка запам’яталася  святковим настроєм, новорічною музикою, дотепними жартами, конкурсами та щирими побажаннями.
Висловлюємо щиру подяку гімназистам, батькам,  педагогічному колективу, працівникам технічного обслуговування, художнім керівникам колективів  за організацію та проведення всіх новорічних свят у гімназії.





Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...