четвер, 14 травня 2020 р.

Міжнародний день сім'ї!


   

     
    15 травня відзначають Міжнародний день сім'ї - день наших з Вами родин.
    Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сімї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У сім’ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

    Зроби цей день особливим! Пропонуємо вашій сімї розвіятися від карантину і пограти в цікаву гру -  #Челендж для #всієї_родини. У дружній, теплій атмосфері члени родини читають та виконуватимуть завдання. Вам залишається тільки роздрукувати і вирізати або написати на листочках  запропоновані бажання. Протягом дня виконуйте їх усією родиною, робіть фотографії та викладайте в соціальні мережі.
      Бажаємо кожній родині міцного здоров’я!


Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...