понеділок, 4 травня 2020 р.

Переможцем від Тернопільщини у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» (Україна та Молдова) став Богдан Кузь, учень Заліщицької державної гімназії



Уже понад 10 років талановита молодь із басейну Дністра не лише на території України, а й Республіки Молдова, бере участь у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра» у таких номінаціях: «Малюнок», «Фоторобота», «Відеофільм, слайд-шоу», «Захід з оздоровлення водних ресурсів», «Твір, оповідання, вірш, науково-популярна стаття». Конкурс проходив під девізом: «Скажемо: «Ні!» пластику в Дністрі!».
Особливістю конкурсу є те, що він відображає співпрацю між Молдовою та Україною для збереження Дністра, та наглядно демонструє одну із фундаментальних вимог водної політики Європейського союзу – дотримання басейнового принципу в управлінні водними ресурсами.
Оганізатори Міжнародного басейнового конкурсу «Барви Дністра» (Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю, Басейнове управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, Дністровське БУВР)  визначили переможців творчого змагання, у якому взяли участь понад 700 учасників, а призерами стали 107 конкурсантів.
У цьому конкурсі в номінації «Малюнок» брали участь гімназисти: Богдан Кузь, Федора Теремчук, Юлія Зима, Анастасія Чорна, Вікторія Макарик, Віталіна Анцібор, Христина Кузь, Анастасія Федорчук, Адам-Тадей Чичинів. 
Дуже приємно, що переможцем від Тернопільщини у Міжнародному басейновому конкурсі «Барви Дністра», гідно представивши нашу область, став Богдан Кузь - учень Заліщицької державної гімназії (вчитель образотворчого мистецтва О.І.Дяків). 
Його робота була представлена у номінації “Малюнок: аматорська робота” під назвою “Лелеки на Дністрі”. Малюнок опублікований у підсумковому збірнику робіт переможців цього міжнародного конкурсу. Щиро вітаємо Богдана з призовим місцем та бажаємо йому подальших перемог, а головне - завжди пам’ятати, що вода – це найцінніший дар природи, який потрібно берегти та шанувати!
                                                               Робота Богдана Кузь, учня 2-А класу



Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...