середа, 2 січня 2019 р.

Новорічне свято у гімназії

   Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрій, святковий настрій - із такими словами, у більшості людей, асоціюється новорічне свято. Кожен хотів би щоб це свято пройшло незабутньо, чарівно, неповторно...  Існує думка: як зустрінеш свято Нового року так його  і проведеш.
   Не обминув радісний та святковий настрій і Заліщицьку державну гімназію. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, яскраво-казковим  бал-маскарадом і веселим хороводом навколо ялинки.
   Напередодні канікул у гімназії відбулося Новорчіне свято для учнів 1(5) -их класів. На початку святкового дійства до дітей та батьків звернулася деректорка гімназії - Войчишин О. Д., яка висловила Новорічне привітання. Гімназисти співали, танцювали, показували казкові сценки, віншували, розповідали вірші. Учні старших класів підготували Новорочну казку "Снігова королева (на сучасний лад)". Завершилось святкування Нового року спільною піснею "Щастя тобі, щастя мені" (за мотивами відомої пісні "Happy New Year").






  Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!
   Хай Господь Бог дарує Вам добро і злагоду у новому році! Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...