пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

"ПРАВНИЧІ ІГРИ"




У Всеукраїнський тиждень права у Заліщицькій державній гімназії відбувся інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри», який проводився з метою широкого залучення молоді до правничої просвітницької діяльності, ознайомлення учнів закладів освіти з діяльністю підрозділів Національної поліції, виявлення інтелектуально розвиненої та талановитої молоді.
Організатори конкурсу – працівники підрозділів ювенарної превенції Заліщицького відділення поліції.
У конкурсі брали участь: команда Заліщицької загальноосвітньої школи №2, яка посіла ІІ місце та команда Заліщицької державної гімназії у складі Бурки Я., Угрина Ю., Лилика Д, Тяска Д. та Гловацького М, отримала І місце.
Головним завданням для команди була не перемога, а підтвердження і збагачення своїх знань. Адже ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними, побачити деякі проблеми зі сторони та зробити для себе висновки. Незнання не звільняє від відповідальності, а знання навпаки перетворюються на силу, якою можна захистити себе від шкідливого та небезпечного, зміцнити свою силу волі, покращити поведінку.




Немає коментарів:

Дописати коментар

210 років від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

  У Заліщицькій державній гімназії проводиться декада «Шевченкіана», присвячена 210-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевчен...